1 2 3 4 >>

Kilencedik epizód: HARCOLJ VAGY REPÜLJ


Az Álarcos manipulált két fiút, Kosuket és Takashit, hogy használják a Végzet Kártyájukat a Bakugan szörny bunyósok ellen. Megígérte nekik, hogy újra öszehozza a barátjukat Ait a testvérével, ha segítenek neki. Mivel segíteni akartak a barátjuknak, bevették a csalit, és hamarosan belefutottak Runoba és Maruchoba, akik a reptéren voltak a weben megismert haverjukért Alice ért. Szerencsére Alice ismeri a kombinációs harc titkait, és győzelemre vezeti barátait. De Alice a saját harcát vívja, a sötét oldala hatással lesz barátai jövőjére!

Tizedik epizód: A TÖKÉLETES HARC


Julie és gyerekkori barátja Billy késhegyre menő csatát vívtak egy Bakugan harcban . Bár Juliet legyőzte Billy, Juliet lenyűgözte Billy tudása és a Bakugan “Cycloid”-ja. Kíváló csapatot alkottak és Julie reménytelenül szeretett volna egy beszélő Bakugant. Később amikor Julie ráébredt, hogy mennyire magányos, Gorem a Bakugan megjelent neki. Úgy tűnt egymásnak eremtette őket a sors!

Tizenegyedik epizód: NAGYPAPÁNAK ÚJ BAKUGANJA VAN

Marucho és Runo felismerte, hogy a szörny bunyósok kombinált ereje nem elég az Álarcos ereje ellen. Dan tudta nélkül meglátogatták Shunt és próbálták meggyőzni, hogy lépjen be a csapatba. Shun nagyapja próbálta elküldeni őket, de Shun kihívta őket egy bunyóra. Ha Marucho és Runo legyőzi, akkor belép, ha nem, továbbállnak...

Tizenkettedik epizód BAKUGAN BOKSZ

Alice rájött, hogy lehet, hogy van nyoma a titokzatos Hal-G-hez, de nincs elég bátorsága, hogy elmondja a többieknek. Ezalatt Dan visszahívta az utolsó harcát Shummal és felfedeztük, hogy Shum miért döntött úgy, hogy örökre felhagy a játékkal. Shun anyja adott neki egy nagyon különleges Bakugant "Skyress"-t, hogy vigyázzon Shunra.