1 2 3 4 >>

Első elpizód: BAKUGAN - A HARC ELKEZDŐDIK


A Bakugan, Dragonoid, aki hamarosan Dan legközelebbi szövetségese lesz feltárja a Bakuga és a Vestoria dimenziók eredetét. Az ő kalandja, hogy megtalálja Nagat, aki a két párhuzamos univerzum a Föld és Vestoria erejének kulcsát őrzi. Dragonak végeznie kell Nagaval, ha vissza akarja állítani a rendet. De Naga hihetetlen mennyiségű energiával vértezte fel magát, és talán túl erős, hogy le lehessen győzni!

Második epizód: AZ ÁLARCOS BÁL


Úgy tűnik, hogy egy rendkívül tehetséges, és relytéjes Bakugan játékos ellopta Bakuganokat a gyerekektől az egész világon. Amikor Dan értesült erről az egyik barátján keresztül a Weben, úgy döntött, véget vet ennek és kihívja az Álarcost egy harcra. MEgtalálták egymást, és a harc elkezdődött! De az álarcosnak van egy titkos fegyvere, amit a Végzet Kártyájának hívnak, ami az ellenfelével örökre végez! Dan kétszer vesztett, és ha ismét veszít, a Bakuganja, Dragonoid örökre elvész!

Harmadik epizód: ELLENTÉT BARÁTOK KÖZT

Az Álarcos összeáll egy fiatal Bakugan játékossal, Rikimaruval, akinek felajánlott egy nagyon speciális Bakugant. A másik városban Dan elkezdi a tréninget a visszavágóra az Álarcossal. Drago még mindig nem biztos Dan motivációjában, de összeáll vele abban a reményben, hogy meg tudják menteni Vestroiat, a Bakuganok otthonát. A Rikimaruval folytatott harc közben a vereség határán Drago úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja Dan parancsait, és egy rendkívül veszélyes technikát használ, hogy megmeneküljön, és győzzön. Sértve és dühösen átkozta Dan a napot, amikor találkozott Dragoval és bedobta a folyóba.

Negyedik epizód: DAN ÉS DRAGO

Dan nehéz időket él meg Drago nélkül. A hibájából egy iskolai barátja Ryo eldobja a számítógépét és elfut a felelősség elől, megbántva ezzel Ryot. Később az Álarcos kihasználja Ryo sértettségét, és ráveszi, hogy harcoljon Dan-nel. Ryo harcra kényszerítette Dant és győzött! Dan megtalálja Dragot, kibékülnek, és Dan megpróbálja megmenteni a barátságát Ryoval. De ő még mindig az Álarcos hatása alatt áll és a második háború elkezdődik! Dan le tudja győzni Ryot, de nem túl könnyen. Végül Dan megtöri az Álarcos hatását Ryo felett. De nem most láttuk utoljára az Álarcost!